tiistai 4. kesäkuuta 2013

Rantakoivikko nautitaan sisäisesti


Tässä on alkukesäinen Loppilainen rantakoivikko.


Tässä valmistellaan koivunlehtisimaa.


Repäsin ohjeen jostain vanhasta Kotivinkistä, ei siinä muuta eroa tavalliseen simaan nähden ole kuin että kuuma vesi kaadetaan koivunlentien päälle.


Rantakoivut, rantasauna ja löylyn päälle raikas sima, mmmmm.

4 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Mmm, kylläpä kuulostaa hyvältä! Tuskin ehdin kaikkea kokeilemaan, mutta tämäkin meni nyt sellaisten kokeiltavien listalle. Lähinnä listalla onkin nyt raparperiohjeita, sekä piirakkoja että juomaa, minähän päivänä nekin tekisi? Huomenna on päivä uusi, ehkä silloin!
Antoisia mökkipäiviä!

margsan kirjoitti...

Maistuu varmaan hyvältä!!!!

Jokke kirjoitti...

Selkeä koivun maku oli, hyvin teki kauppansa.

Jokke kirjoitti...

Ai unohtui sanoa että neljään litraan simaa tuli kaksi litraa lehtiä.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...